Idag var jag hos min mormor och vi bakade dom här smarriga Daimkakorna.Dom är väldigt enkla och degen tar bara 5 minuter att göra!
Ca 25 st
Ingridienser
350 gram smör
2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
6 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
daimkulor eller daimchoklad
Så här gör du
1. Smält smöret och blanda det med sockret och vaniljsockret.
2. Rör i mjöl och bakpulver.
3. Forma till små kulor och lägg i pappersformar.
4. Gör en fördjupning med fingret och lägg i ett par daimkulor eller daimchoklad.
5. Grädda i 175 grader i 10-15 minuter.
Klart!
P.S Jag tror att man kan göra kakorna med sylt istället för choklad.
3 kommentarer:
mmmmmmm, ser gott ut
Tack!!:)
du jag lovar att baka dom nån dag!!!ser så gått ut!!=)
Skicka en kommentar