30 maj 2010

Helg

Halloj! Hoppas att ni har haft en trevlig helg. Vädret här hemma är verkligen knasigt, i fredags haglade och blixtrade det ena stunden och 5 minuter senare var det solsken. Känns mer som höst än sommar^^ Jag har förresten väldigt mycket att visa upp här på bloggen, men kamerabatteriet är slut och jag måste köpa nya. För några veckor sen skrev jag att jag höll på att virka något ur Mias bok och amigurumin är faktiskt färdig sedan länge, så när batteriet är bytat kommer bilder! Igår såg jag på filmen Forrest Gump och den rekommenderar jag stort, den var verkligen jättebra.
Sommar, underbara sommar kommer du aldrig mer igen?/ Hanna

24 maj 2010

Cool frukt

Några melonodlare i Asien har tagit fram fyrkantiga meloner! De menar att det blir lättare att transportera, men också att skiva upp dem. De runda melonerna rullar oftast omkring i kylen.
Melonerna odlas i kuber, så det är därför de är fyrkantiga!




Samma metod har också används på bland annat gurkor och apelsiner. Snart kan melonerna faktiskt komma till Sverige! Chefen för Coop (eller något sådant) vet tydligen hur man kan få tag på dem. Så håll utkik efter dem i matbutikerna! ^^
Hanna

20 maj 2010

Fiskar

Jag har lagt till några hungriga fiskar här nedanför "mitt tittskåp". Du matar dem genom att klicka vid dem, då blir de glada och mätta!

Simma lungt! Hanna

13 maj 2010

Yoyo



Det här är Yoyo, världens sötaste lilla undulat. Han är 2 år och älskar att klättra, äta smör och "prata". Han kan säga"Yoyo" och "Gubben" som jag brukar kalla honom. Två år kanske låter mycket, men en undulat kan faktiskt bli upp till 10 år! På bilden ser man också hans små plast-kompisar.
hej hej / Hanna

8 maj 2010

Utlottning hos Mia!


Jag är med och tävlar om allt det här som man kan vinna av Mia! Gå in på hennes blogg för att få reda på hur du gör för att vara med och tävla. http://booip.blogspot.com

2 maj 2010

Nytt

Här är lite nya saker som jag har gjort och köpt under helgen!
Jag har börjat virka på en sak ur Mias bok. Hemligt än så länge...

I fredags gjorde jag lite nya saker till mitt tittskåp. På bilden ser man en ny bård och en tavla.

En skylt utanför butiken.

En ny bänkskiva.

Två miniböcker. Mias bok "virka amigurumi" och "pyssel deluxe".


Igår köpte jag en ny fin mobil.:)


Igår köpte jag också de här söta örhängena som ser ut som tårtbitar.
Köpta på Lindex!
Ha det gott igelkott!/Hanna